DHD  training

 

Onze paarden


Armani, de ster van onze stal. (Smetana x Koriander) Deze donkerbruine dappere ruin van net 1.62m uit 2005, loopt op sinds 2016 op Grand prix niveau. Sinds 2022 is Armani met wedstrijdpensioen, maar geniet nog dagelijks van aandacht en lichte trainingen.


Emilia, is een San Dior x Junior stv uit 2009. Deze knappe donkerbruine merrie staat sinds 2021 bij ons op stal om te revalideren en loopt op dit moment op ZZ licht niveau en wordt vaak ingezet als leerpaard voor onze leerlingen. Flower Power, Undigo x TCN Partout,  donkerbruine merrie uit 2010 heeft tot Z2 niveau gepresteerd en ons in 2020 een merrieveulen van Le Formidable gegeven. Helaas is Flower aan koliek overleden in 2021.
Fernando, Armani x OO seven, een vosruin uit 2010. Deze grote vriendelijke reus loopt op ZZ Zwaar niveau en zetten wij ook geregeld in als leerpaard voor onze leerlingen.Grace, de mascotte van onze stal! 

Phoenix DHD, een volledig zwarte merrie uit Le Formidable x Undigo geboren in 2020 en zijn wij op dit moment aan het zadelmak maken.


Phaylynn, is eenbruine merrie uit Fürst Jazz x Ebony geboren in 2020 en is aangekocht door DHD training.Kyra, is een Barock Pinto merrie van Cesar Ter Linde geboren in 2020 en ook aangekocht door DHD training.
Odessa LGC, is een prachtige bruine merrie van Kayne x Westpoint uit 2019 en loopt op dit moment op L niveau wedstrijd. Ze is gefokt en in eigendom van de Fam. Ter Wee en is te koop.


Nevada LGC, is een grote donkerbruine merrie uit For Cruise x Westpoint en loopt op dit moment L niveau op wedstrijd. Tevens is zij ook gefokt en in eigendom van Fam. Ter Wee en is te koop. 


Habibi, is een bruine merrie van Apache x Trento B uit 2012. Ze is uitgebracht tot M1 niveau, ze staat bij ons op stal voor training en verkoop. In de training kan Habibi de oefeningen t/m het ZZ licht. 
E-mailen
Bellen