DHD Training

Dressuurtraining ~ Werken aan de hand ~ Wedstrijdbegeleiding 

Over Marieke de Haan

Marieke, geboren op 20 juni 1971 te Amsterdam is werkzaam als podotherapeut in Amsterdam-Noord en geeft dressuur en werken aan de hand les bij ons op stal in de Wijdewormer of op locatie. In 2016 heeft Marieke de opleiding Wedstrijdsport instructeur niveau 4 bij de KNHS gevolgd en geslaagd in 2018 en 2020 heeft zij het Sporttraject van het NCSAH afgerond en begint in 2021 met het trainerstraject in bij het NCSAH om zich nog verder te ontwikkelen.

Fernando, Armani x OO seven, een negen jarige vos ruin, is het wedstrijdpaard van Marieke en loopt wedstrijden op Z2 niveau. Ook rijdt Marieke in het viertal van PSV de Langenberg, zij werden 2019 regiokampioen werd in Noord-Holland en brons behaalde op het NK in de klasse Z.

Marieke haar eerste wedstrijdpaard was Gandi, een Appollonios xx x Folio, een grote getalenteerde vos ruin. Gandi heeft zij opgeleid t/m ZZ-licht niveau, daarna ging Gandi met pensioen en hielp met de opvoeding van alle jonge hengsten en ruinen die in de opfok voorbij kwamen zoals Davidson, een Harley VDL x Negro, Marieke haar  eerste veulen.

Tussen Gandi en Fernando zijn verschillende paarden langsgekomen bij Marieke zowel in training als gewoon eigen paard of als project. Een paar van die bijzondere paarden hebben wij hieronder gezet.


Davidson als drie jarige hengst (Harley VDL x Negro, uit onze Negro merrie Viper) Viper is verkocht als springpaard naar Iran en Davidson is verkocht naar een jonge amazone in Noord-Holland voor een sportcarrière. Op dit moment loopt hij succesvol in de subtop. 


Falador (Wittinger VDL x Numero Uno) heeft Marieke kort onder het zadel gehad. Zij heeft hem een paar keer uitgebracht in de L1 voordat hij verkocht werd. 


 

Fernando (Armani x OO seven) Z2 dressuur en ZZ afdelingsdressuur. 


Gandi


E-mailen
Bellen