DHD  training

 

Katinka de HaanKatinka is fulltime werkzaam  bij DHD training. Katinka haar dagelijkse bezigheden bestaan uit het trainen van de eigen en trainingspaarden bij ons op stal, instructie geven zowel op stal als op locatie en het runnen van de trainingsstal. Katinka is Grand prix amazone en heeft meerdere paarden van de basis naar de subtop gebracht. Haar passie ligt dan ook echt in de wedstrijdring zowel om zelf haar eigen en trainingspaarden uit te brengen als haar leerlingen te begeleiden voor tijdens en na de wedstrijd.

Katinka is ORUN 4 Wedstrijdsport Dressuur gediplomeerd en heeft zich verder gespecialiseerd bij de NCSAH als Basis, Sport en Work in Hand Intructor. Katinka heeft in 2021 haar diploma als Sport Horse Manager behaald en heeft zich daarna gespecialiseerd als revalidatietrainer naast haar dagelijkse werkzaamheden.
                                                                                       

Katinka geeft zowel trainingen op stal als op locatie. Wil je weten welke trainingen zij kan verzorgen of direct een afspraak maken om bij ons op locatie bij Katinka te komen trainen? Maak dan meteen een afspraak, door op de onderstaande link te klikken!


(link naar calendly volgt zsm)
E-mailen
Bellen