DHD Training

Dressuurtraining ~ Werk aan de hand ~ Wedstrijdbegeleiding 

Onze diensten

Dressuurinstructie op maat, sportpaarden management en het welzijn van paarden staan bij DHD training op nummer 1!

Instructie wordt door zowel Marieke als Katinka gegeven, op onze eigen trainingsstal in de Wijdewormer als op locatie. Elke combinatie is welkom bij DHD training, ook uit andere disciplines! Wij werken met zowel losse lessen als lespakketten op maat gemaakt voor elke combinatie. Klik op "instructie" in het menu voor meer informatie.

Naast dressuurinstructie geven wij ook les in het werk aan de hand, longeren, wedstrijdbegeleiding, geven we clinics en kunnen we paarden zadelmak maken, doortrainen en uitbrengen in de dressuursport. Ook kijken we graag mee in het management van de sportpaarden, dan kijken we bijvoorbeeld naar het rantsoen, trainingsschema's en welke professionals we als team kunnen verzamelen rondom het paard. Om tot de beste prestaties te kunnen komen. Dressuurinstructie geven wij aan alle niveau's met als uitgangspunt de biomechanica, dit kan voor zowel de fanatieke wedstrijdruiter zijn als de recreatieruiter die zijn paard op de best mogelijke manier wil leren trainen.


Werk aan de hand en longeerinstructie is voor ons in de laatste jaren onmisbaar geworden in de training. We gebruiken het als revalidatietraining, de aanloop naar het zadelmak maken, als afwisseling voor sportpaarden, om jonge paarden onbelast te kunnen trainen, om nieuwe oefeningen aan te leren of zelfs te perfectioneren, maar misschien wel het belangrijkste als kracht en coördinatie training. 


Wedstrijdbegeleiding is voor de fanatieke dressuurruiter die het beste uit zijn trainingen wilt halen, wij geven naast de dressuurinstructie die echt in het teken staat van de biomechanica en je paard op de beste manier trainen, ook wedstrijdgerichte trainingen, hoe kun je zo bewust mogelijk je proef doorrijden, waar let je op en doelen stellen voor elke wedstrijd. Een trainingsschema maken voor de komende wedstrijden en kijken waar op we moeten trainen en hoe we dat het beste kunnen doen zonder het paard te over trainen. Begeleiding op de wedstrijddag zelf hoort hier uiteraard ook bij.


Themadagen en clinics kunnen wij ook op veel verschillende manieren aanbieden, hiervoor kun je vrijblijvend contact voor op nemen met ons. 

Wil je meer weten over onze manier van trainen, les werken aan de hand of wil je je management aanpassen? Neem dan gerust contact met ons op of zoek ons op social media onder DHD training of de Haan dressage. 

E-mailen
Bellen