DHD  training

 

Clincs

Wil je een clinic van ons organiseren? Dan ben je op deze pagina op het goede adres! Vanaf minimaal 5 deelnemers komen wij namelijk op locatie. Hieronder staat in het kort de clinics die wij kunnen verzorgen, daarnaast kan je natuurlijk ook een combinatie maken van verschillende opties. Wil je meer informatie wat we voor jullie stal of vereniging kunnen doen? Vraag dan naar de mogelijkheden via het contactformulier op de website op de pagina Contact. 


De clinic mogelijkheden;


  • Jokerclinic, een intake gesprek, trainen op ons mechanisch paard met je eigen zadel en oefeningen voor thuis. Eventueel uit te breiden met les te paard na de training op de Joker. De duur en kosten variëren.
  • Dressuurclinic, trainen met een Grand prix amazone en de training naar een hoger level brengen. Een samenwerkinjg tussen trainer, ruiter en paard om nog fijner en verantwoord te trainen. Duur en kosten variëren.
  • Werk aan de hand clinic, van jonge paarden die nog niet zadelmak zijn naar paarden die moeten verbeteren in de piaffe, alles is mogelijk met werk aan de hand. Duur en kosten variëren.
  • Longeerclinic, meer leren over de kunst van het longeren. Van enkele lijn naar dubbele longe in verschillende stijlen of kracht trainen door met cavaletti's te werken. Hierin is veel mogelijk! Duur en kosten variëren.
  • Onbelaste training clinic, een samenvoeging van werk aan de hand en longe training, kiezen uit één van de twee of juist allebei? Dat kan met deze keuze! Duur en kosten variëren.
  • Proefgerichte clinic, intakegesprek met alle ins en outs van de combinatie, een plan voor in de proef, begeleiding in het losrijden en de proef. Hiervoor is het handig als de deelnemers zowel een filmer en voorlezer mee hebben om alles eruit te halen! Duur en kosten variëren. 
E-mailen
Bellen